Allergie informatie: Boontjes uit de Wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bieflappen, in dobbelstenen
- 250 gram sperziebonen, gebroken
- 150 gram champignons
- 2 tomaten
- 1 ui
- teentje knoflook
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2,5 deciliter runderbouillon
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels sambal
- 2 eetlepels ketjap
- 1 theelepel maizena
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel selderij
- peper
- zout
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Boontjes uit de wok
- Allergieen informatie