Allergie informatie: Aziatische wokschotel met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet
- 2 tenen knoflook
- 2 uien
- 3 eetlepel zonnebloemolie
- 5 eetlepel zoete ketjap
- 5 eetlepel chilisaus
- 1 theelepel vijfkruidenpoeder
- 1 theelepel sesamolie
- 250 gram sperziebonen schoongemaakt en gehalveerd
- 250 gram broccoli in kleine roosjes
- 1 paprika's in reepjes
- 125 gram champignons in vieren
- 150 gram spitskool in repen
- 1 wortel in plakjes
- bosui of lente ui
- 100 milliliter kraanwater
- 1 kippenbouillonblokje
- beetje maïzena of allesbinder
- 400 gram Chinese eiermie (pak 250 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Aziatische wokschotel met kip
- Allergieen informatie