Allergie informatie: Wilde rijst met gehakt en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram wilde rijstmengsel
- 0,5 groentebouillontablet
- 1 klein uitje
- 1 teentje knoflook
- 1 centimeter gemberwortel
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 gram rundergehakt
- 1 groene paprika
- 2 vleestomaten
- 10 olijven zonder pit
- 2 eetlepels (biologische) rozijnen
- 0,5 bosje peterselie
- zeezout
- vers gemalen peper
- 1 eetlepel pijnboompitten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Wilde rijst met gehakt en olijven
- Allergieen informatie