Allergie informatie: Vlaamse paella
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 kopjes gewassen rijst
- 8 tot 10 koppen water
- 1/2 eetlepel zout
- 1/2 versnipperde ui
- Voor de vulling:
- 1 versnipperde wortel
- 1 versnipperde ui
- 1 versnipperd takje selderij
- solo bakboter
- 2 eetlepels olie
- 1/2 kg gewassen mosselen
- 100 gram kleine rauwe sint-jacobsvruchten (diepvries)
- 100 gram gepelde rauwe scampi's (diepvries)
- 12 steurgarnalen
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- peper en zout
- Voor het garnituur:
- enkele blaadjes selderij
- 8 schijfjes komkommer
Meer Recepten
- Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Paella met garnalen
Met garnalen, rijst en paprika uit Spanje
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - lieffie18 - Paella Valenciana
Met rijst, saffraan en konijn uit Spanje
4 porties - 2 uur
Rijstgerechten - paellavalenciana - Paella (snel en simpel)
Met zeevruchten, rijst en tomatenpuree uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Ovenschotels - Miss-piggy02 - Paella uit Valencia
Met risottorijst, kip en black tiger garnalen uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Rijstgerechten - armina
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Vlaamse paella
- Allergieen informatie