Allergie informatie: Venetiaanse kalkoen met risottorijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 25 gram boter
- 1 ui, in dunne ringen
- 1 teentje geperste knoflook
- 225 gram kalkoenborstfilet, ontveld en in stukjes van 1 cm
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 115 gram Italiaanse risottorijst
- 3 theelepels tomatenpuree
- 6 deciliter kippen- of kalkoenbouillon
- scheut witte wijn
- 3 tomaten, ontveld, ontpit en in stukjes
- 6 ontpitte zwarte olijven in tweeën
- 1 eetlepel verse, gehakte peterselie
- 25 gram parmezaanse kaas, geraspt
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Venetiaanse kalkoen met risottorijst
- Allergieen informatie