Allergie informatie: Varkensmedaillons met notenrijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 varkensmedaiillons (liever dik dan groot) á 125 gram
- 1 ons katenspek
- 3 kopjes rijst
- 50 gram cashewnoten
- 2 kopjes mexicomix (diepvries)
- 1 paprika (rood)
- 1 grote ui
- knoflook
- 1 eetlepel bloem
- zure room
- 30 centiliter kippe- of groentenbouilllon (mag best van een blokje of poeder zijn. )
- olijfolie
- klontje (braad)boter
- peper(vers gemalen)
- zout
- rozemarijn (verse geplet of desnoods poeder)
- laurierblad
- paprikapoeder (naar wens mild og pittig)
- gemberpoeder
- koriander poeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Varkensmedaillons met notenrijst
- Allergieen informatie