Allergie informatie: Thais lamsvlees met djeroek poeroet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rode pepers (voor een milde variant de pepers weglaten)
- 2 eetlepels arachideolie of zonnebloemolie
- 2 teentjes knoflook uitgeperst
- 4 sjalotjes, gehakt
- 2 stengels citroengras, gesneden (of serehpoeder)
- 6 djeroek poeroetblaadjes (te koop bij de toko)
- 1 eetlepel tamarindepasta
- 2 eetlepels palmsuiker
- 450 gram magere lamskoteletten
- 6 deciliter kokosmelk
- 175 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
- 1 eetlepel verse koriander, gehakt
- versgekookte geurige rijst
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Thais lamsvlees met djeroek poeroet
- Allergieen informatie