Allergie informatie: Spaanse paella
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 a 3 teentjes knoflook
- 1 pak gele rijst
- 1 rode paprika
- 1 grote ui
- 200 gram tuinerwtjes (diepvries)
- 3 stukken kipfilet
- 200 gram grote garnalen naar keuze
- 100 gram hollandse garnalen
- 200 gram chorizo (spaanse worst)
- 200 gram gekookte mosselen
- kerriepoeder
- zout
Meer Recepten
- Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum
Met kalfsvlees, mango en basilicum uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Spaanse paella
- Allergieen informatie