Allergie informatie: Sambal goreng Hati
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram lever (kippen/varkens/kalfs)
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 12 theelepel sambal
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel goela djawa
- trassi
- 1 theelepel zout
- olie
- 1 theelepel asem
- 1 stengel sereh
- 2 deciliter santen
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Sambal goreng hati
- Allergieen informatie