Allergie informatie: Romige risotto met spinazie [slowcooker]
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel olijfolie
- 3 sjalotten (fijngesnipperd)
- 250 gram arboriorijst
- 2,5 deciliter droge witte wijn
- 8 deciliter kippenbouillon
- versgemalen zwarte peper
- 550 gram jonge spinazie
- geraspte Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Romige risotto met spinazie [slowcooker]
- Allergieen informatie