Allergie informatie: Risotto met zoete ui en prei
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 300 gram risottorijst
- 100 milliliter droge witte wijn
- 1 liter groentebouillon (van tablet)
- 3 zoete uien, in halve ringen
- 1 prei, gewassen en in halve ringen
- 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met zoete ui en prei
- Allergieen informatie