Allergie informatie: Risotto met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram zalmfilet
- sap van 1 citroen
- 2 eetlepels vermout
- zout
- peper
- 50 gram boter
- 1 fijn gesneden ui
- 1 geperst teentje knoflook
- 125 witte wijn
- 500 milliliter groente- of visbouillon
- 0,5 theelepeltje koenjit
- 200 gram risotto rijst
- 2 eetlepels fijn gesneden peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met zalm
- Allergieen informatie