Allergie informatie: Risotto met vis uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- risotto:
- 0,5 pak risotto rijst
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 0,75 stuk parmezaanse kaas, geraspt
- 2 liter groentebouillon, warm in een steelpannetje
- flinke scheut witte wijn
- 50 gram (room)boter
- vis uit de oven:
- pangasiusfilet (uit de vriezer)
- Italiaanse kruiden
- olijfolie
- tomaten, in grote parten gesneden
- ontbijtspek
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met vis uit de oven
- Allergieen informatie