Allergie informatie: Risotto met verse doperwtjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram verse doperwten (er blijft na het doppen ca. de helft over) of 400 gram diepvrieserwtjes
- 1 kleine ui of 2 sjalotjes
- scheutje olijfolie
- 400 gram risottorijst
- 1200 milliliter kippen- of groentebouillon
- 1 eetlepel boter
- 3 theelepels geraspte citroenschil
- 2 volle eetlepels gehakte peterselie
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met verse doperwtjes
- Allergieen informatie