Allergie informatie: Risotto met kipreepjes en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet in reepjes
- 300 gram risottorijst
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- olijfolie
- 125 milliliter droge witte wijn
- 1 liter kippenbouillon
- 300 gram fijne tuinerwten (ontdooid)
- 1 courgette, in kleine blokjes
- 1 selderijstengel, in dunne boogjes
- 1 wortel in kleine blokjes
- 25 gram bieslook, fijngesneden
- 35 gram boter
- 75 gram Parmezaanse kaas geraspt
- 75 gram walnoten, grof gehakt
- 3 eetlepels walnootolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met kipreepjes en walnoten
- Allergieen informatie