Allergie informatie: Risotto met gerookte kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepelolijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, geperst
- 200 gram arborio (risottorijst)
- 2 eetlepels droge witte wijn
- 500 milliliter warme kippenbouillon
- 100 gram peultjes, schoongemaakt
- 3-4 kleine gerookte kipfilets in plakjes
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met gerookte kip
- Allergieen informatie