Allergie informatie: Risotto met broccoli en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram broccoli, in roosjes en de steel geschild en in plakjes gesneden
- 1 ui, grof gesnipperd
- 2 tenen knoflook, geperst
- 250 gram champignons, in plakjes gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 gram risottorijst
- 1 liter bouillon
- klontje boter
- 3 eetlepels geraspte Parmezaans kaas
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met broccoli en champignons
- Allergieen informatie