Allergie informatie: Rijstsalade met tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gele rijst
- zout
- cayennepeper
- 1 middelgrote rode ui
- 150 gram doperwten (diepvries)
- 1 groot blik tonijn (350 gram)
- 200 gram gekookte hamblokjes
- 1 deciliter mayonaise
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 3 eetlepels fijn gehakte munt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Rijstsalade met tonijn
- Allergieen informatie