Allergie informatie: Rijst met kipfilet en sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rijst
- 500 gram kipfilet
- 4 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel sambal
- 1 boulionblokje
- 400 gram sperziebonen
- 2 tomaten
- 1 teentje knoflook
- 0,5 ui
- 0,5 eetlepel sap van een limoen
- 0,5 bosje peterselie
- 0,5 eetlepel suiker
- 0,5 deciliter water
- zout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Rijst met kipfilet en sperziebonen
- Allergieen informatie