Allergie informatie: Rijst met kip-kerrie-groenten-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 15 personen:
- 4 eetlepels zonnebloemolie om in te bakken
- 2 theelepels komijnzaadjes of -poeder
- 3 eetlepels kerriepoeder of pasta (b.v. pataks in glazen pot)
- 3 bekers zure room (of 2 blikken kokosmelk)
- 5 stuks kippenboullionblokjes
- 2 blikken perziken, of abrikozen uitgelekt en in stukjes gesneden
- 400 gram gewasen rozijnen, geweld in thee of water
- 800 gram champignons, in plakjes
- 2 kilo prei, gewasen en in plakjes gesneden
- 1500 gram kipfilet, in blokjes gesneden
- 1200 gram zilvervliesrijst (snelkook)
- materialen:
- grote wok voor groenten
- oven met bakplaat voor kip (of wok)
- drie magnetronschalen van drie liter als je de saus van te voren bereid
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Rijst met kip-kerrie-groenten-saus
- Allergieen informatie