Allergie informatie: Pikante rijst met rode bonen, hamblokjes of restjes vlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 a 700 gram al gekookte rijst
- 2 eetlepels olie
- 4 Spaanse pepertjes, zonder zaadjes en zaadlijsten en fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 blik rode bonen, ongeveer 250 gram
- 1 0,5 theelepel Nam Pla (Thaise vissaus)
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 klein blikje maïs
- hamblokjes of restjes vlees
- 1 eetlepel suiker
- 3 eetlepels verse basilicumblaadjes
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk