Allergie informatie: Paprika-appel-paprika-prei-kip-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 15 personen:
- 1200-1500 gram zilvervliesrijst
- 2 kilo appels zoet-zuur, in blokjes en geschild
- 1 kilo gele paprika, in blokjes gesneden
- 1,5 prei, gewassen en in dikke ringen gesneden
- 1500 gram kipfilet, in blokjes
- 3 eetlepels kerriepasta;pataks
- 3 bekertjes zure room of sojaroom met citroensap
- 3 kippenboullionblokjes
- klein beetje knoflookpuree
- zonnebloemolie om in te wokken
- nodig :
- grote wok of braadpan
- drie magnetronschalen van drie liter, om de saus in te vervoeren en op te warmen, ca 14 minuten per schaal in de magnetron
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Paprika-appel-paprika-prei-kip-saus
- Allergieen informatie