Allergie informatie: Pakistaanse curry met rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de curry:
- 500 gram kipfilet in stukjes
- 2 gesneden uien
- 1/2 kopje olie
- 4 teentjes knoflook fijn gesneden
- 1 klein stukje gember gestampd
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel koriander
- 1 theelepel cumminpoeder
- 1/2 theelepel kurkumapoeder
- 1/2 theelepel komijn zaadjes
- 1/2 kopje yoghurt
- 1 blik gepelde tomaten
- 2 verse tomaten gesneden
- verse koriander
- 6 aardappelen geschild en klein gesneden
- voor de rijst:
- 2 kopjes basmati rijst
- 200 gram doperwten
- 1/4 kop olie
- 3,4 kopjes water
- 2 theelepels komijn zaad
- 1 gesneden ui
- 1 eetlepel zout
- voor de yoghurt:
- 2 gesneden tomaten
- 2 komkommers, fijn gesneden
- 1 ui, fijn gesneden
- fijn gesneden selderij
- koriander poeder
- komijnpoeder
- chilipoeder
- zout
- yoghurt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Pakistaanse curry met rijst
- Allergieen informatie