Allergie informatie: Paella Valenciana
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tomaten
- 1 rode of groene paprika
- 200 gram sperziebonen
- 200 gram witte bonen (garrafo) of groene erwtjes
- 1 middelgrote, witte ui
- 200 gram kleine pijlinktvisjes
- 1 braadkip of konijntje (ca. 1 kg. )
- 150 gram chorizoworst
- 1,5 deciliter olijfolie
- ˝ theelepel paprikapoeder, scherp
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- 2 teentjes knoflook
- 400 gram rondkorrel rijst
- 1 gram saffraandraadjes
- 1,25 liter kippenbouillon
- 1 glas droge witte wijn
- 8 langoustines of gamba’s
- 200 gram mosselen (optioneel)
- 12 venusschelpjes (optioneel)
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 citroen
Meer Recepten
- Paella met garnalen
Met garnalen, rijst en paprika uit Spanje
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - lieffie18 - Paella Valenciana
Met rijst, saffraan en konijn uit Spanje
4 porties - 2 uur
Rijstgerechten - paellavalenciana - Paella (snel en simpel)
Met zeevruchten, rijst en tomatenpuree uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Ovenschotels - Miss-piggy02 - Paella uit Valencia
Met risottorijst, kip en black tiger garnalen uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Rijstgerechten - armina - Hollandse paella
Met rijst, rookworst en bouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - fabita
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Paella valenciana
- Allergieen informatie