Allergie informatie: Paella uit Valencia
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 envelopje saffraandraadjes
- 400 gram kipfilet (in kleine blokjes)
- zout
- peper
- 100 milliliter olijfolie
- 300 gram reuzegarnalen (black tiger)
- 100 gram hamreepjes
- 1 ui, fijn gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 400 gram risottorijst
- 1 liter kippenbouillon
- 100 gram doperwten
- 1 citroen, in partjes
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Paella uit valencia
- Allergieen informatie