Allergie informatie: Paëlla met kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten (ca 250 gram per stuk)
- 2 uien, in blokjes
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 4 tomaten, zonder kern en in blokjes
- 1 rode paprika, zonder zaad, in blokjes
- 1 groene paprika, zonder zaad, in blokjes
- 300 gram diepvrieserwtjes
- 200 gram rijst (bij voorkeur Italiaanse met ronde korrel)
- halve liter kippenbouillon
- 2 zakjes saffraan
- 2 eetlepels olijfolie
- versgemalen, zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Paëlla met kip
- Allergieen informatie