Allergie informatie: Opor ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram kipfilet
- 1 theelepel zout
- 1 teen knoflook
- 4 kemirienoten
- 1½ theelepel ketoembar
- ½ theelepel djinten
- 1 theelepel zwarte peper
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel goela djawa
- trassi
- olie
- 1 ui
- 1 stengel sereh
- salam
- daoen djeroek poeroet
- 2 deciliter santen
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Opor ajam
- Allergieen informatie