Allergie informatie: Nasi goreng met garnalen en omeletreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram witte rijst
- 5 eetlepels zonnebloemolie
- 2 uien, gesnipperd
- 3 tenen knoflook, fijngesneden
- 600 gram nasivlees
- 50 milliliter ketjap manis
- 300 gram panklare spitskool
- 2 zakjes voor nasi (a 40 gram)
- 4 eieren
- 3 eetlepels bladselderij, fijngesneden
- 250 gram roze garnalen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Nasi goreng met garnalen en omeletreepjes
- Allergieen informatie