Nasi goreng met garnalen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Giet de af en laat ze goed uitlekken.
  3. Verhit in een wok 1 eetlepel olie en fruit daarin de en .
  4. Voeg het vlees toe en bak het bruin.
  5. Schenk de in de wok en warm 1 minuut mee.
  6. Schep dan de erdoor.
  7. Voeg de nasimix met toe en warm alles 5 minuten door.
  8. Klop de los en bak er in de rest van de olie 2 omeletten van.
  9. Rol ze op en snijd ze in reepjes.
  10. Schep de door de groente en breng de nasi op smaak met en .
  11. Bak de nasi in 5 minuten krokant.
  12. Neem de wok van het vuur en schep de , de garnalen en de omeletreepjes erdoor.
25
25
25

Variaties op Nasi goreng met garnalen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi goreng met garnalen
VariatieAantalGang
Nasi goreng met garnalen en omeletreepjes1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in roze garnalen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Nasi goreng met garnalen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik ben benieuwd wat je onder nasivlees verstaat ???? Bij ons is nasi een product van restjes groente met vlees en rijst
jaccor 16 november 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
412 kcal
20%1648 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
54 g.
20%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi goreng met garnalen