Nasi Goreng: fantasie en variatie

Ingrediënten

+ -
print

Nodig:

Diverse groenten: spitskool, taugeh, prei, bosuitje, wortel, paprika, soepselderij

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook een voldoende hoeveelheid .
  2. Reken op wat meer dan wanneer je witte kookt want als het lekker is, eet men meer.
  3. Snijd intussen:
  4. flink wat , , diverse verse groenten zoals (fijn snijden), taugeh, prei, bosuitje, wortel, paprika (je hoeft niet alles te nemen).
  5. Verder gedroogde in een beetje water zacht laten worden.
  6. Bak de en de .
  7. Voeg aan het bakkende mengsel blokjes toe.
  8. Doe er nu - en bij en .
  9. Ik doe er soms ook ketoembar (koriander) bij.
  10. Laat de kruiden heel even meebakken, niet te lang.
  11. Doe er een scheut in.
  12. Verder moeten er een , ajinomoto of en de in.
  13. De groenten die even zacht moeten worden ook nu al erin doen.
  14. Kool, selderij en taugeh pas op het laatst erin doen.
  15. Gelijk daarna de er doorheen mengen.
  16. Geef erbij:
  17. geroosterde kip of de kip van rijstkip en hete peper.
  18. Erg lekker is de peper van piccalilly.
  19. Geef verder komkommer, die je aanmaakt met azijn, zout en suiker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • trassi en bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi en garnalen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie en bouillonblokje kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1115 kcal
55%4460 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi Goreng: fantasie en variatie