Allergie informatie: Nasi Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- l500 gram Surinaamse rijst
- 1 kleine ui
- 150 gram varkensvlees
- 100 á 150 gram dobbelsteentjes spek
- 100 gram ham
- 1 kleine prei
- lombok c.q. sambal
- 2 teentjes knoflook
- 1 stukje trassi
- 2 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 2 maggiblokjes
- 1 eetlepel zoete ketjap.
- margarine of slaolie
Meer Recepten
- Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Nasi Uduk Jakarta
Met rijst, santen en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Nasi goreng
- Allergieen informatie