Allergie informatie: Kip paprika ragout met rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de kip paprika ragout:
- 3 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 1 theelepel gerookte paprikapoeder
- snufje gemalen chili peper
- 200 gram kipfilet
- zout
- peper
- 500 gram kippenbouillon
- 2 eetlepels room
- Voor de rijst:
- 2 kopjes Basmati rijst
- 4 kopjes bouillon
- peterselie
- vulling en afwerking voor de rijst:
- 1 ui
- 0,5 groene paprika
- 0,5 rode paprika
- 50 gram champignons
- Voor de bouillon:
- 750 gram water
- 1,5 kippenbouillonblokje
- 2 eieren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Kip paprika ragout met rijst
- Allergieen informatie