Italiaanse bospaddenstoelenrisotto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. Borstel of veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in reepjes.
  3. Bak ze samen met de en knoflook 2 minuten in de .
  4. Voeg de rijst toe en roerbak tot de korrels glanzen.
  5. Verwarm de bouillon met de .
  6. Bereiden:
  7. Giet een flinke scheut bouillon bij de rijst en roer tot het vocht is opgenomen.
  8. Voeg de rest van de bouillon in gedeelten toe tot de rijst in ca. 20 minuten gaar is.
  9. Het gerecht moet een een beetje smeuïg blijven.
  10. Verdeel de erover.
  11. Strooi het paneermeel erop en zet het gerecht even onder een hete ovengrill.
  12. Tips:
  13. Voeg eens 15 gram gedroogde paddenstoelen, geweekt in een scheutje cognac of grappa toe.
  14. In plaats van is geschaafde pecorino ook heel lekker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • kruidenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon en pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
544 kcal
27%1088 kcal
Vetten
15 g.
22%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
78 g.
30%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Italiaanse bospaddenstoelenrisotto