Allergie informatie: Indische kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet
- 5 eetlepel zonnebloemolie
- 3 grote gesnipperde uien
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 liter bouillon van 2 blokjes
- 6 eetlepel (natuur)azijn
- 6 eetlepel ketjap manis
- scheutje hoisin saus
- 1 blikje tomatenpuree
- 6 eetlepel bruine basterdsuiker
- 350 gram rijst
- 3 eetlepel sambal badjak
- 6 eetlepel pindakaas
- 300 gram taugé
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Indische kip
- Allergieen informatie