Hot Curry

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine stukjes.
  2. Maak de , en de kleine in de (Braun) blitzhakker heel fijn.
  3. Maak een halve liter .
  4. Verhit de en bak fijne groenten tot de glazig worden (dat is heel snel!).
  5. Voeg nu de toe en bak ze lichtbruin.
  6. Snijd de in fijne reepjes en voeg ze toe.
  7. Strooi drie volle theelepels of kerrie en 1 volle theelepel over de groenten.
  8. Dit alles tot nu toe op matig tot hoog vuur.
  9. Voeg de bouillon toe en laat het prutje daarna 5 minuten zachtjes doorpruttelen.
  10. Schaaf daarna zoveel (santen) boven het prutje tot het na wat roeren begint te binden.
  11. Niet al teveel.
  12. De moet niet overheersen.
  13. Als het dan nog dun is, binden met aardappelmeel of maizena.
  14. Rijst erbij en eet smakelijk.
25
25
25

Variaties op Hot Curry

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hot Curry
VariatieAantalGang
Hot curry (vis)1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippebouillon en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippebouillon en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1070 kcal
53%4280 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hot Curry