Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete kip recept
Hete kip recept

Hete kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst op gepaste wijze. Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in de hete olijfolie. Doe de inhoud van de doosjes boemboe ajam peniki in een steelpannetje en doe daar 2 doosjes water bij. Laat die warm worden tegen de kook aan en voeg het dan bij de inmiddels aangebraden kipfilet. Maak inmiddels de sla schoon en doe de tomaatjes en rest van de ingrediŽnten er door heen. Dek de tafel gezellig en ga van deze heerlijke maaltijd genieten. Laat dit 20 to 25 minuten lekker intrekken en maak inmiddels de salade klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hete kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven