Allergie informatie: Grote garnalen met stevige tamarindesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 80 gram rauwe cashewnoten
- 250 gram jasmijnrijst
- 2 a 3 tenen knoflook, zeer fijn gehakt
- 1,5 eetelepel vissaus of een visfond
- 1 eetlepel sambal oelek trassi
- 1 eetlepel pindaolie
- 1 kilo grote rauwe gambas (zelf even pellen maar het staartje laten zitten)
- 2 theelepels tamarindepasta aangelengd met wat water
- 1,5 eetlepel palmsuiker
- 350 gram choi sum, in stukken van 10 cm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Grote garnalen met stevige tamarindesaus
- Allergieen informatie