Gevulde rijst met kip-kerrie-ragout

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bouillon:

2 kopjes gesneden groenten bestaande uit:

Voor de ragout:

Voor de rijst:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de kip met de groenten in het met de bouillonblokjes beetgaar, haal de kip eruit en snij deze in blokjes, doe de groenten in een wok met een beetje olie, bewaar de !
  2. Kook de rustig in 4 kopjes totdat alles is opgenomen, zet het vuur uit en laat ze 20 minuten nagaren met de deksel erop, tussen door een paar keer omscheppen, schep vervolgens de op de groenten in de wok, roer de met de groenten los en houd de op laag vuur, met zo af en toe omscheppen lekker warm.
  3. Maak intussen een roux van de en de en voeg 500 gram van de overgebleven al roerend in gedeelten toe, als laatste op smaak maken met de kerrie en en , roer dan de kipblokjes erdoor en laat de ragout nog even doorkoken.
  4. Serveren met wat verse .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon, kippenbouillonblokjes, bouillon, bouillon
  • bouillon, kippenbouillonblokjes, bouillon, bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon, kippenbouillonblokjes, bouillon, bouillon
  • bouillon, kippenbouillonblokjes, boter, bouillon, bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon, kippenbouillonblokjes, bouillon, bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon, kippenbouillonblokjes, bouillon, bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon, zout, bouillon, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
550 kcal
27%1100 kcal
Vetten
28 g.
40%56 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%2 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%58 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde rijst met kip-kerrie-ragout