Allergie informatie: Gevulde paprika met rijst en gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de vulling:
- 4-5 licht groene paprika's (goed gevormd: beker vorm)
- 150 gram witte rijst
- 300 gram rundergehakt
- peterselie, fijn gesneden
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel paprikapoeder
- zout
- peper
- voor de jus:
- 2 goed gevulde eetlepels tomatenpuree
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel paprikapoeder
- zout
- peper
- water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Gevulde paprika met rijst en gehakt
- Allergieen informatie