Allergie informatie: Gember-korianderrijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram rijst
- 6 centimeter verse gember in 4 schijfjes
- 1 theelepel zeer fijn gehakte gember
- 0,5 stuks spaanse peper in zeer fijne ringetjes
- 2,5 kopje kippebouillon
- 1,5 kopje gehakt korianderblad
- 1 stuks lenteui in fijne ringetjes
- 3 eetlepels plantaardige olie
- 1 eetlepel sesamolie
- 1 theelepel rijstazijn
- zout naar believen
Meer Recepten
- Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Gember-korianderrijst
- Allergieen informatie