Allergie informatie: Aspergerisotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 200-250 gram risottorijst 4 eetlepels olijfolie 3 sjalotten,gesnipperd 4 ansjovisfilets, fijngehakt 3 eetlepels witte droge wijn 200 gram witte asperges, geschild en de houtige uiteinden afsnijden 200 gram groene asperges, geschild 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt Rasp van 0,5 citroen peper zout
Meer Recepten
- Aspergerisotto
Met risottorijst, asperges en groentebouillon uit Italie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - Rietjeskookhoekj - Rib-eye met funghi porcini en aspergerisotto
Met rib-eye, paddestoelen en groene asperges uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Aspergerisotto met parmaham
Met groene asperges, parmaham en risottorijst uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Aspergerisotto
- Allergieen informatie