Allergie informatie: Ajam ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram diepvries sperziebonen
- 400 gram kipfilet in blokjes
- 3 eetlepel ketjap
- peper zout
- theelepel gemberpoeder
- 2 teentjes knoflook fijn gesneden
- 3 eetlepels olie
- 150 gram ongezouten cashewnoten
- 400 gram rijst
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Ajam ketjap
- Allergieen informatie