Allergie informatie: Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram schnitzel
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 eetlepel olie
- 300 gram Chinese mie
- 1 struik paksoi, gewassen in dunne reepjes
- 1 bosje lenteui in ringetjes
- 1 eetlepel sesamzaadjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi
- Allergieen informatie