Allergie informatie: Zalmcarbonara met dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram penne
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes, fijngesnipperd
- 4 grote eidooiers
- 100 milliliter slagroom
- 75 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 250 gram gerookte zalmsnippers
- 2 eetlepels dille, fijngehakt
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Zalmcarbonara met dille
- Allergieen informatie