Allergie informatie: Zalm lasagna
Terug naar het receptIngrediënten
- ovenschaal met opstaande rand
- 1 pakje lasagnablaadjes
- ± 300 gram zalmsnippers
- ± 300 broccoliroosjes (mag ook uit de diepvries)
- geraspte kaas voor bovenop de lasagna
- voor de saus:
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 0,5 liter melk + 0,5 liter bouillon óf 1 liter bouillon
- naar smaak:
- mosterd
- dille
- peper
- zout
Meer Recepten
- Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm op groenten in de oven
Met zalmfilet, sjalotjes en soepgroenten uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Zalm ovenschotel
Met zalmsteak, paprika, zout uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Ovenschotels - marjamaria - Zalm-aspergers papillotte
Met zalmfilets, groene asperges en lente uitjes uit Nederland
2 porties - 55 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Zalmfilet in katenspek
Met zalm, katenspek en knoflookmayonaise uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Zalm lasagna
- Allergieen informatie