Zalm lasagna

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pureer twee pakken met een staafmixer.
  2. Voeg hier 250 mililiter toe en roer goed.
  3. Snijd de in grove blokken en bak deze in een pan zonder boter of olie.
  4. Snijd nu de uien fijn en bak deze mee met de .
  5. Het zalmpureemengsel in een pan zachtje opzetten en de en uien erbij voegen.
  6. Voeg de boter en in een steelpannetje samen en voeg hier al roerend de door.
  7. Als het mengsel glad is, voeg je hier wat , toe en om de bechamel saus iets extra's te geven wat toe.
  8. Het derde pakje klein snijden en deze even bakken in de pan die was gebruikt voor de en uitjes.
  9. Ook deze wordt in de saus bij gevoegd.
  10. De lasagna schaal goed invetten en een laagje zalmsaus op de bodem gieten.
  11. Deze wordt bedekt met lasagna bladen.
  12. Daarna wordt deze bedekt met bechamel saus.
  13. Dan wordt deze bedekt met zalmsaus etcetera.
  14. De schaal moet eindigen met een dikke laag zalmsaus.
  15. Besprenkel de bovenkant met wat olijfolie.
  16. Zet de ovenschaal 30 minuten in de oven.
  17. Lekker met brood en kruidenboter.
25
25
25

Variaties op Zalm lasagna

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalm lasagna
VariatieAantalGang
Zalm lasagna1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • meel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room, roomboter, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
68 kcal
3%272 kcal
Vetten
2 g.
4%8 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
8%4 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
3%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
6%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%4 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm lasagna