Allergie informatie: Varkensragout met champignons en tagliatelle
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 500 gram champignons
- 500 gram varkenshaas
- 2-3 eetlepels olie
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 1 laurierblaadje
- 2 eetlepels bloem
- 300 gram tagliatelle
- 200 gram peultjes
- 100 milliliter slagroom
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Varkensragout met champignons en tagliatelle
- Allergieen informatie