Allergie informatie: Tortellini ham met verse knoflookkaassaus en kruiden
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 pakken tortellini ham (Pastrella)
- olijfolie
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teen knoflook, geplet
- 150 gram verse knoflookkaas (bijvoorbeeld Boursin)
- 200 milliliter room
- 1 eetlepel lichte balsamico
- zout/peper
- 200 gram bieslook/peterselie/basilicum, fijngesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro