Allergie informatie: Tagliatelle met zeevruchten
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram verse tagliatelle
- 125 gram rivierkreeftjes
- 125 gram gamba's
- 3 bosuitjes, in ringetjes
- 2 flinke eetlepels boursin cuisine
- 2 eetlepels olie
- teentje knoflook, geperst
- zout
- peper
- 100 gram rucola
- 10 cherry trostomaatjes (gehalveerd)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met zeevruchten
- Allergieen informatie