Allergie informatie: Tagliatelle met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gerookte zalm
- 5 eetlepels zongedroogde tomaten in olie
- 250 gram tagliatelle
- 2 a 3 eetlepels kappertjes
- 1 bekertje creme fraiche
- Italiaanse kruiden
- 1 mespunt zout
- versgemalen peper
- 50 gram rucola
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met zalm
- Allergieen informatie